2017. június 25., vasárnap

Kék színű macska műköröm

Bár én sosem húznék csizmát egy kutya lábára, a kutyacsizmát még meg tudták nekem magyarázni azzal, hogy a só csípi a kutya lábát. De nem ez az egyetlen furcsa találmány a világon, az ember fantáziája nem ismer határokat!

Kék színű macskakörömA macskaköröm fogalmával találkozhattunk már az irodalom órákon, vagy akkor, amikor azt kerestük a neten, vajonk kell-e tartanunk attól, ha a macska megkarmol.

A macskaköröm tehát nem ismeretlen az ember előtt, de a macska műköröm egy új találmány és kapaszkodj meg! Nem csak macskáknak, kutyáknak is ajánlják!

Kutya-cica kozmetikáról már hallottunk, de ez valami egészen más! Kifejezetten praktikus, hiszen te magad elvégezheted kis állatkád csinosítását! Nem kell hozzá kisállat kozmetikus, nincs semmi macera, hiszen a művelet mindössze néhány másodperc alatt elvégezhető - már ha az állatkád engedi!

A macskaköröm már nem elég trendi, itt a macska műköröm


A kék színű macskakarom 20 db-os csomagban kaphatóAz Ebay-en kapható a kék színű macskaköröm, pontosabban műköröm, amit kedvencünk karmaira mi magunk is ráhúzhatunk. A kisállat műköröm műanyagból, szilikonból vagy gumiból készül, attól függ, hol vásárolsz. Párszáz forintért 20 darab műkarmot küldenek, ami XS-től XXL-ig hat féle méretben kapható.

Próbáltam rájönni, mi ihlette a termék nagyüzemű gyártását, de nem sokra jutottam. Felmerült bennem az, hogy az eredeti célja az lett volna, hogy a macska ne tudjon karmolni, de a termékleírásban fel van tüntetve, hogy ez csak egy dekoráció, a műköröm nem marad az állat karmain!

Természetesen a cicaműköröm nem csak kék színben kapható, ha valami érthetetlen oknál fogva te is szeretnél műkörmöt négylábú kedvencednek, a macska műkörmöt a szivárvány minden színében megtalálod az Ebay-en! Ha viszont a cicás nem akar divatozni, kérlek ne erőltesd! Ő jobban tudja, hogy mi a jó neki és mi nem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése